Sisustuslevyt seinään – seinälevyt

Sisustuslevyjen (tai seinälevyjen) käyttäminen sisustuksessa on helppo ja nopea tapa muuttaa asunnon seinien muiden pintojen ulkonäköä. Sisustuslevyt kiinnitetään seinään tarralla, joten niistä ei jää seinään reikiä tai muita jälkiä. Sisustuslevyn voi kiinnittää ja myös irroittaa vaivattomasti seinästä tai katosta.

Sisustuslevyt ovat tyylikkäitä sisustuselementtejä, joilla voidaan muuttaa kodin, kesämökin tai jonkin muun tilan ilmettä radikaalisti. Erilaisia levyteemoja, -värejä, -kuvia, ja -pintoja on paljon, joten omaan kotiin löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.Sisustuslevyjen helppo kiinnitettävyys ja irrotettavuus mahdollistavat sisustuksen muuttamisen toiseen helposti. Kodin seinät voidaan vaikkapa sisustaa sisustuslevyillä vuodenaikojen mukaan. Joulun aikaan voidaan käytää vaikkapa punaisia levyjä, talvella vaaleanruskeita, keväällä ja kesällä esimerkiksi vihreitä ja muita värikkäitä värejä.

Sisustuslevyt voivat muodostaa myös suuren kuvan, joten seinästä voi halutessaan tehdä myös suuren taulun. Olohuoneen suuri seinä voi esittää vaikkapa kaunista järvimaisemaa.

Monet sisustuslevyt ovat päällystetty kuitutapetilla tai muulla päällysteellä, joten ne kestävät myös pesua. Sisustuslevyt kestävät hyvin kulutusta ja ne on helppo pestä erikoispinnoitteen ansiosta.

Alla linkit sisustuslevyjä tarjoavien yritysten kotisivuille.

Pling-sisustuslevyt
Halltex
Woo!